http://www.beautystudioc.nl

Voor een volledige make-up of een mini make-up kunt u altijd bij Beauty Studio C terecht.

Opdrachten voor een dag make-up, avond make-up, gala make-up en fotoshoot make-up ontvangen wij u graag in de salon te Oosterhout. Voor grotere opdrachten kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via telefoon of email.

Ook geven wij graag persoonlijk make-up advies en make-up workshops. De workshops zijn ingericht om u in een middag of avond een heleboel technieken te leren, het ook zélf te doen en een heel gezellige tijd te hebben. Leuk en leerzaam! Voor vriendinnen dagen, moeder/dochter uitje, verjaardagsfeesten, een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, klassikaal of gewoon puur voor jezelf. Kijk onder het kopje “Make-up Workshops” om je in te schrijven. Kijk rustig rond op onze website! Bel of mail gerust voor vragen of beschikbaarheid.

http://www.beautystudioc.nl

In de webshop van beautystudioc vind u de huidverzorgingslijnen van Yellow Rose. Deze kwalitatief hoogwaardige producten van unieke receptuur biedt u een ruime keus aan. Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recentste ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap .Het make-up merk Golden Rose word ook door ons verkocht, deze staan niet op de webshop maar kunt u wel bij ons bestellen. Dit kan via email of telefonisch doorgegeven worden. Deze producten zijn wel direct aan te schaffen tijdens een make-up workshop.

http://www.beautystudioc.nl